Apropa’t als que estimes amb Sant Croi!
Gold
23,5038,00
Deliciós pastis amb un cremós de caramel, un interior de nous i poma caramel·litzades i suprema de vainilla. Un dels nostres preferits!
Massini
23,5038,00
Un dels pastissos clàssics: Bescuit d’ametlla amb un interior de trufa i nata, acabat amb una capa de crema cremada.
Passió
23,5038,00
Deliciós pastis a base de mousse de xocolata blanca, un biscuit de xocolata, una base de cruixent de neula i un interior de fruita de la passió. Una autèntica delicia!
Tahití
23,5038,00
Un dels pastissos top en ventes: bavaroise de xocolata al 62%, amb interior de cremós de vainilla Madagascar, cruixent de neula a la base i glassejat negre decorat amb perles cruixents. Una autèntica delicia pel paladar!
Sacher
23,5038,00
Tot un clàssic fet a base de biscuit de xocolata, melmelada de gerds i mousse de xocolata Guanaja al 70%. Compra-la i te la portem a casa!
Si ets fan de la galeta Oreo, no hauràs provat cap pastís igual! Compra'l online i te'l portem a casa
Royal
23,5038,00
Pastís ideal pels amants de la xocolata: tres capes de deliciós biscuit de xocolata, cruixent de neula i mousse de xocolata Guanaja al 70%. Compra'l i te'l portem a casa!
Arancino
23,50
Un dels pastissos més originals i deliciosos! Bescuit de xocolata amb ganache de xocolata amb llet al 35%, bescuit d’ametlla amb melmelada de taronja amarga, bany de xocolata amb llet amb cruixent d'ametlla i decorat amb ganache muntada de praliné. Compra'l online i te'l portem a casa!
pastís carrot-cake amb un tall per veure l'interior
Carrot Cake
32,00
El millor carrot cake que hagis provat mai! 100% artesanal i amb productes de primera qualitat. Compra'l online i te'l portem a casa

Whatsapp

Menú