SANT CROI

Sant Croi és la materialització de tots els desitjos del xef pastisser Albert Roca. Es tracta d’un espai únic on degustar totes les seves creacions elaborades de forma 100% artesanal. Al nostre obrador només fem servir productes naturals, respectant els temps de fermentació i utilitzant ingredients de màxima qualitat, sense additius, saboritzants ni conservants de cap tipus. Comptem amb una experiència de més de 30 anys (abans Badia Roca Pastisser).

A Sant Croi ens guiem pels nostres principis i desitjos més dolços

• ser un obrador artesanal, que respecti la tradició de la pastisseria, innovant cada dia en sabors i actualitzant les tècniques pastisseres per millorar el nostre producte.
• ser un obrador alegre que transmet als clients la nostra passió per la pastisseria, i sobre tot l’amor al dolç.
• ser una pastisseria en moviment, activa, generadora d’idees i tendències.
• ser un referent de la pastisseria no per ego personal del xef pastisser Albert Roca sinó per passió a l’ofici de pastisser entès com una forma de vida.
• treballar amb alegria, amb dedicació i perfecció; respectant als meus antecessors i deixant un llegat als meus successors.

Darrere de Sant Croi trobem al xef pastisser Albert Roca, guanyador del premi al Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya l’any 2009 i 2018.

L’Albert compta amb més de 20 anys d’experiència en el sector i s’ha format en escoles com Espai Sucre. Ha assistit a nombrosos cursos amb mestres pastissers de reconeixement nacional i internacional i a més forma part del Col·lectiu 21 Brix. També ha sigut professor del curs d’Especialització en Pastisseria a l’escola Jesuïtes de Sarrià des de la promoció 2009-2010 fins al 2018 inclòs.

logo sant croi con heladologo sant croi con croisant

Gràcies a la seva passió, constància i dedicació, l’Albert ha aconseguit ser finalista de la Coppa del Mondo della Gelateria (Sigep, Rimini 2020) juntament amb l’equip espanyol.

Menú